Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Voor de bewoners een Sinte/kerstdiner

Sinte/kerst diner

  • Wanneer: 13 december 2019
  • Waar De theaterzaal van De Merwelanden,
  • Haringvlietstraat 515, Dordrecht
  • Vanaf 17.00 uur
  • Voor wie Bewoners van de wijk De Staart West en Oost

 

Aanmelden 

Stuur een mailtje voor 6 december 2019 met naam, adres en telefoonnummer naar c.goedhart@demerwelanden.nl onder vermelding van Sinte/Kerstdiner.

Deelname aan het diner is gratis!

Dit diner wordt georganiseerd door:

De Merwelanden, Vers Centrum Nederland, Regenboogschool

Met dank aan: Gemeente Dordrecht, Dupont en Vers Centrum Nederland.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Azijnzuurlekkage bij Chemours

DORDRECHT – De brandweer is in actie gekomen op het terrein van Chemours. Er is een lekkage van azijnzuur geconstateerd. De brandweer zet waterschermen in om eventuele verspreiding van de damp te voorkomen. Er worden metingen in de omgeving verricht. Het is nog niet duidelijk hoe groot de lekkage is.

Actueel

Koude Nieuwjaarsduik

DORDRECHT – Rond de honderd mensen begonnen 2020 met een behoorlijk koude Nieuwjaarsduik in De Merwelanden. Het was de laatste editie die door NatuurlijkSportief werd georganiseerd. De hoop is dat een andere organisatie deze traditie volgend jaar wil voortzetten.

Actueel

Twee feestjes ineen bij Geef Het Dordt

DORDRECHT – Geef Het Dordt vierde woensdag twee feestjes ineen. Bij het nieuwe onderkomen aan de Merwedestraat van de vrijwilligersorganisatie die mensen op weg helpt uit de armoede werd het SinterKerstfeest gevierd. Op het plein was een markt met kraampjes, hapjes, drankjes en kinderactiviteiten. Binnen cadeautjes uitgedeeld voor de hartverwarmende decemberactie. Natuurlijk waren zowel Sinterklaas als de Kerstman erbij.