Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Staartenaar nr.1, februari 2018, staat online


In deze editie leest u onder meer:
Woningen Oosterdiep en Haringvlietstraat onbewoonbaar door stormschade, Kattenstaart, B&W bezoeken Merwedepolder Waar woon je?, Bewoners verbijsterd over ‘skaeve huse’ en nog veel meer…..

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Klik dan hier op: http://www.wijkendordrecht.nl
Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: Nattigheid

DORDRECHT – Het was even geleden dat de regen zo enthousiast naar beneden kwam. Erg fijn voor de plantjes, zullen we maar zeggen. De wegen, zoals hier de Merwedestraat, hadden wel wat moeite om de plotselinge hoeveelheid water meteen te verwerken.

Actueel

Aanrijding Merwedestraat zorgt voor file N3

Twee automobilisten zijn vanmorgen rond 10.00 uur op de kruising van de Merwedestraat met de oprit naar de N3 richting Papendrecht in botsing gekomen.

Actueel

VIDEO: Flinke puinhoop op Prins Hendrikbrug

DORDRECHT – Wat er precies is gebeurd op de Prins Hendrikbrug gisteravond is nog niet helemaal duidelijk. Wel duidelijk is dat één voertuig flink beschadigd raakte en dat de bestuurder en een inzittende lichtgewond raakten. Volgens getuigen is er zeer hard gereden en waren er ook nog twee of meer andere personenauto’s betrokken bij het incident. Het vermoeden is daarom dat er sprake was van een straatrace. De politie doet onderzoek en deed een getuigenoproep.