Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Staartenaar nr.1, februari 2018, staat online


In deze editie leest u onder meer:
Woningen Oosterdiep en Haringvlietstraat onbewoonbaar door stormschade, Kattenstaart, B&W bezoeken Merwedepolder Waar woon je?, Bewoners verbijsterd over ‘skaeve huse’ en nog veel meer…..

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Klik dan hier op: http://www.wijkendordrecht.nl
Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Man gewond bij steekpartij op de Staart

DORDRECHT – Bij een steekpartij in een portiek aan de Jekerstraat op de Staart is vrijdag vroeg in de middag een man gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van steekpartij was en hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Actueel

Energiesnoeier steunt Youth for Christ Dordrecht

DORDRECHT – De Energiesnoeier, gevestigd aan de Stationsweg 41 in Zwijndrecht, is een mooie actie gestart.  Een derde van de omzet die via energiesnoeier.nl/yfc binnenkomt gaat naar Youth for Christ Dordrecht.

Actueel

Vogels verbinden Staart met Biesbosch

DORDRECHT – Beeldend kunstenaar Dieke Venema (29) gaat aan de slag met het realiseren van haar idee ‘Rond, Rood, Staart’. De selectiecommissie koos haar ontwerp voor een op de Biesbosch geïnspireerd kunstwerk. Het uitgangspunt van het kunstwerk is dat de Baanhoekweg de oprijlaan wordt naar de Biesbosch. Een verrassende route die verandert met de seizoenen: luchtig, maar wel één geheel.