Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Staartenaar nr.1, februari 2018, staat online


In deze editie leest u onder meer:
Woningen Oosterdiep en Haringvlietstraat onbewoonbaar door stormschade, Kattenstaart, B&W bezoeken Merwedepolder Waar woon je?, Bewoners verbijsterd over ‘skaeve huse’ en nog veel meer…..

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Klik dan hier op: http://www.wijkendordrecht.nl
Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe speeltuin in de Merwelanden

DORDRECHT – De oude speeltoestellen bij zwemplas De Merwedelanden zijn recent weggehaald. Er is inmiddels een nieuwe glijbaan en een nieuwe kabelbaan geplaatst. Nu nog even wachten op lekker buitenspeelweer…

Actueel

Vier verstekelingen in vrachtwagen op Kerkeplaat

DORDRECHT – In het laadruim van een vrachtwagen die op de Kerkeplaat stond, hebben agenten vrijdag vier verstekelingen aangetroffen. Ze zijn overgedragen aan de AVIM (Vreemdelingenpolitie).

Actueel

Nog aangenamer verblijven in ‘de huiskamer van de Biesbosch’

DORDRECHT – ‘Welkom in de huiskamer van de Biesbosch’. Dat hangt bij entree van Stayokay Dordrecht. Het hostel is begin dit jaar drie maanden dicht gegaan voor een grondige metamorfose. “We keken al langer uit naar deze verbouwing, nu zijn we weer helemaal up to date!”, zoals manager Marco Verdouw het omschrijft. “Wat we overeind hebben gehouden is het huiskamergevoel. Je komt hier namelijk niet alleen om te slapen, maar ook om de omgeving te ontdekken, een leuk feestje te vieren of om te vergaderen in een mooie omgeving. Wij bieden een mooie beleving, voor een betaalbaar tarief.”