Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Staartenaar krant 5, december 2017, staat online

In deze editie leest u onder meer:
Archeologie bij Huis te Merwede, 8e WZC De Merwelanden lichtjeswandeling, In memoriam Steven van Schaardenburg, Kattenstaart, Einde werkzaamheden in zicht, Burendag bij WZC De Merwelanden en nog veel meer……

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog een nalezen?
Klik dan hier op https://wijkendordrecht.nl/staart/wijkkrant
Hier vindt u tevens het archief.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Nationale karaokewedstrijd Bij Berry

DORDRECHT РIn feestcafé Bij Berry, op het terrein van Skicentrum Drechtsteden aan de Vogelaarsweg vindt op 22 april het nationale Euroke-festival plaats. Op dit evenement wordt de karaokezanger/zangeres uitgekozen die in mei Nederland gaat vertegenwoordigen in Griekenland tijdens Euroke 2018.

Politieberichten

Kwekerij op de Staart

DORDRECHT – In een woning op de Staart is woensdag een hennepkwekerij aangetroffen met 127 planten. Die zijn samen met de apparatuur door een ruimingsbedrijf vernietigd. Op het terrein werden een man van 46 en een jongen 16 jaar, afkomstig uit Vlijmen en Breda, als verdachten aangehouden. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Actueel

VIDEO: Paard botst tegen vrachtwagen

DORDRECHT – Op de Merwedestraat in Dordrecht zijn vroeg in de middag een meisje en haar paard lichtgewond geraakt. Het meisje reed op het paard, samen met een ander meisje te paard, toen het dier waarop zij reed op hol sloeg en de rijbaan op schoot. Een passerende vrachtwagen kon niet meer op tijd remmen. Bij de botsing die volgde raakte de voorruit van de vrachtwagen licht beschadigd. Het meisje en het paard vielen, maar waren snel weer op de been. Het meisje is met een hoofdwond naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Het paard hield wat schrammen op zijn benen over aan het incident.