Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Een schone straat? Doe mee!

Zaterdag 24 maart is er een schoonmaakprikactie op de Staart. Doet u mee?!

We starten om 10.00 uur in het gebouw van de Volière. Daar is er voor iedereen een kop koffie of thee.  De Volière vind je in de Adjudant Kosterstraat 5. Voor alle kinderen die meedoen is er een boekje van Donald Duck. Je kunt ook meedoen aan de zwerfafval-BINGO of het speciale ganzenbordspel.

Samen maken we de Staart weer wat schoner.

Zie ook het artikel over Dordt Schoon en over de Dordtse Doorpakkers in dit Wijknieuws voor de Staart.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Man gewond bij steekpartij op de Staart

DORDRECHT – Bij een steekpartij in een portiek aan de Jekerstraat op de Staart is vrijdag vroeg in de middag een man gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van steekpartij was en hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Actueel

Energiesnoeier steunt Youth for Christ Dordrecht

DORDRECHT – De Energiesnoeier, gevestigd aan de Stationsweg 41 in Zwijndrecht, is een mooie actie gestart.  Een derde van de omzet die via energiesnoeier.nl/yfc binnenkomt gaat naar Youth for Christ Dordrecht.

Actueel

Vogels verbinden Staart met Biesbosch

DORDRECHT – Beeldend kunstenaar Dieke Venema (29) gaat aan de slag met het realiseren van haar idee ‘Rond, Rood, Staart’. De selectiecommissie koos haar ontwerp voor een op de Biesbosch geïnspireerd kunstwerk. Het uitgangspunt van het kunstwerk is dat de Baanhoekweg de oprijlaan wordt naar de Biesbosch. Een verrassende route die verandert met de seizoenen: luchtig, maar wel één geheel.