Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Meer dan een gymclub

De één komt lopen, sommigen komen alleen en anderen in een groep. Ze komen om te dansen, sporten en vooral om veel plezier te hebben in het wijkcentrum aan de Maasstraat. 

50plussers willen fit blijven, dat gaat lukken. De gemiddelde leeftijd ligt nu rond de 75 jaar. Elke dinsdagochtend doen de sportieve leden van de club hun uurtje sport met een kop koffie en een koekje na afloop.

Heb jij ook ideeën om een sportactiviteit te starten in Sterrenburg? Kijk dan op https://www.dordtsport.nl voor meer informatie.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Energiesnoeier steunt Youth for Christ Dordrecht

DORDRECHT – De Energiesnoeier, gevestigd aan de Stationsweg 41 in Zwijndrecht, is een mooie actie gestart.  Een derde van de omzet die via energiesnoeier.nl/yfc binnenkomt gaat naar Youth for Christ Dordrecht.

Actueel

Vogels verbinden Staart met Biesbosch

DORDRECHT – Beeldend kunstenaar Dieke Venema (29) gaat aan de slag met het realiseren van haar idee ‘Rond, Rood, Staart’. De selectiecommissie koos haar ontwerp voor een op de Biesbosch geïnspireerd kunstwerk. Het uitgangspunt van het kunstwerk is dat de Baanhoekweg de oprijlaan wordt naar de Biesbosch. Een verrassende route die verandert met de seizoenen: luchtig, maar wel één geheel.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – ‘Het was donderdag echt een mooie zonsondergang’, schrijft Femke Verhagen bij deze foto, die zij maakte van de kraanbaan op Stadswerven. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!