Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Meer dan een gymclub

De één komt lopen, sommigen komen alleen en anderen in een groep. Ze komen om te dansen, sporten en vooral om veel plezier te hebben in het wijkcentrum aan de Maasstraat. 

50plussers willen fit blijven, dat gaat lukken. De gemiddelde leeftijd ligt nu rond de 75 jaar. Elke dinsdagochtend doen de sportieve leden van de club hun uurtje sport met een kop koffie en een koekje na afloop.

Heb jij ook ideeën om een sportactiviteit te starten in Sterrenburg? Kijk dan op https://www.dordtsport.nl voor meer informatie.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Man gewond bij steekpartij op de Staart

DORDRECHT – Bij een steekpartij in een portiek aan de Jekerstraat op de Staart is vrijdag vroeg in de middag een man gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van steekpartij was en hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Actueel

Energiesnoeier steunt Youth for Christ Dordrecht

DORDRECHT – De Energiesnoeier, gevestigd aan de Stationsweg 41 in Zwijndrecht, is een mooie actie gestart.  Een derde van de omzet die via energiesnoeier.nl/yfc binnenkomt gaat naar Youth for Christ Dordrecht.

Actueel

Vogels verbinden Staart met Biesbosch

DORDRECHT – Beeldend kunstenaar Dieke Venema (29) gaat aan de slag met het realiseren van haar idee ‘Rond, Rood, Staart’. De selectiecommissie koos haar ontwerp voor een op de Biesbosch geïnspireerd kunstwerk. Het uitgangspunt van het kunstwerk is dat de Baanhoekweg de oprijlaan wordt naar de Biesbosch. Een verrassende route die verandert met de seizoenen: luchtig, maar wel één geheel.