Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Griezelige Groen doet goed: koken, knutselen en bewegen!

Op vrijdag 26 oktober staat alweer de laatste Groen doet goed activiteit van 2018 op de planning. In samenwerking met Zorgcentrum De Merwelanden gaan kinderen samen met de inwonende senioren koken, knutselen en bewegen. Jij doet toch ook mee?

Gezellig griezelen
Met Halloween voor de deur krijgt Groen doet goed dit keer een griezelig tintje! We maken en eten een lekker heksensoepje, gaan knutselen en sluiten buiten af met een spannende speurtocht. Natuurlijk trek je hiervoor je meest griezelige, gekke of grappige outfit aan. We nodigen jou, je vriendjes en vriendinnetjes van harte uit om deel te nemen aan deze gezellige, gratis middag! We maken het natuurlijk niet te griezelig of spannend zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.

Jong en oud
Alle activiteiten doen we samen met de bewoners van De Merwelanden. De organisatie zorgt voor voldoende begeleiding. Ouders en/of verzorgers hoeven daarom niet mee.

Doe ook mee!
Om zeker te zijn van je plekje, vragen we je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar Kirsten: k.hendriks@dordrecht.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis, maar er is beperkt plaats. Wees er dus snel bij!

De activiteiten vinden plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Zorgcentrum De Merwelanden, Haringvlietstraat 515. Dit is zowel met de fiets als auto goed te bereiken, er is parkeergelegenheid bij het zorgcentrum. Alle informatie over het programma is te vinden op de webiste van Weizigt en op de Facebookpagina Groen doet goed Dordrecht.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Een half uur vast in papierpers

DORDRECHT – Bij Peute Recycling op de Veerplaat in Dordrecht heeft donderdagavond een persoon een half uur lang bekneld gezeten in een papierpersmachine. De brandweer kwam ter plaatse om hem of haar te bevrijden. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Actueel

Jumbo op de Staart compleet vernieuwd

DORDRECHT – De Jumbo-supermarkt aan de Merwedestraat in Dordrecht krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een zeer gevarieerd assortiment, zoals ter plekke bereide pizza’s of sushi. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sluit op zaterdag 12 januari om 18.00 haar deuren. Vanaf woensdag 30 januari kunnen inwoners van Dordrecht en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo.

Actueel

VIDEO: Frisse Nieuwjaarsduik

DORDRECHT – Rond de tweehonderd dappere duikers begonnen 2019 gisteren met een koude duik in de zwemplas in De Merwelanden. NatuurlijkSportief en Nieuwjaarsduik Dordrecht tekenden weer voor de organisatie van de Dordtse Nieuwjaarsduik.