Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Griezelige Groen doet goed: koken, knutselen en bewegen!

Op vrijdag 26 oktober staat alweer de laatste Groen doet goed activiteit van 2018 op de planning. In samenwerking met Zorgcentrum De Merwelanden gaan kinderen samen met de inwonende senioren koken, knutselen en bewegen. Jij doet toch ook mee?

Gezellig griezelen
Met Halloween voor de deur krijgt Groen doet goed dit keer een griezelig tintje! We maken en eten een lekker heksensoepje, gaan knutselen en sluiten buiten af met een spannende speurtocht. Natuurlijk trek je hiervoor je meest griezelige, gekke of grappige outfit aan. We nodigen jou, je vriendjes en vriendinnetjes van harte uit om deel te nemen aan deze gezellige, gratis middag! We maken het natuurlijk niet te griezelig of spannend zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.

Jong en oud
Alle activiteiten doen we samen met de bewoners van De Merwelanden. De organisatie zorgt voor voldoende begeleiding. Ouders en/of verzorgers hoeven daarom niet mee.

Doe ook mee!
Om zeker te zijn van je plekje, vragen we je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar Kirsten: k.hendriks@dordrecht.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis, maar er is beperkt plaats. Wees er dus snel bij!

De activiteiten vinden plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Zorgcentrum De Merwelanden, Haringvlietstraat 515. Dit is zowel met de fiets als auto goed te bereiken, er is parkeergelegenheid bij het zorgcentrum. Alle informatie over het programma is te vinden op de webiste van Weizigt en op de Facebookpagina Groen doet goed Dordrecht.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Modelspoordag

DORDRECHT – Modelspoorgroep Drechtsteden organiseert zaterdag 17 november weer een modelbouw-evenement, waarbij diverse onderdelen van de hobby worden getoond. Een greep uit het programma: modules van de vereniging BMB (Britse ModuleBaan), kinderbaan met Thomas-locomotief, modulebaan naar Amerikaans voorbeeld, module van de spoorbrug tussen Dordrecht en Zwijndrecht en de clubbanen (2- en 3-rail). De toegang is gratis. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Merwedestraat 275, Dordrecht.

Actueel

Gevangenis zoekt personeel

DORDRECHT – De Penitentiaire Inrichting (PI) Dordrecht zoekt negen nieuwe medewerkers. Daarom wordt op woensdag 28 november een wervingsavond georganiseerd. Er zijn vacatures voor complexbeveiliger en medewerker arbeid (werkmeester).

Actueel

Vogelshow bij De Volière

DORDRECHT – Vogelvereniging De Volière organiseert van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 november de regionale wedstrijd om de Rivierencup met deelname van verschillende verenigingen uit rayon 5. Er zijn circa tweehonderd vogels te bewonderen op deze show. De opening is donderdagavond om 19.30 uur. Overige openingstijden: vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom in het clubgebouw aan de Adj. H.P. Kosterstraat 5 in Dordrecht (Staart). Vrije toegang en rolstoelvriendelijke entree. Meer info: www.vogelverenigingdevoliere.nl.