Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Griezelige Groen doet goed: koken, knutselen en bewegen!

Op vrijdag 26 oktober staat alweer de laatste Groen doet goed activiteit van 2018 op de planning. In samenwerking met Zorgcentrum De Merwelanden gaan kinderen samen met de inwonende senioren koken, knutselen en bewegen. Jij doet toch ook mee?

Gezellig griezelen
Met Halloween voor de deur krijgt Groen doet goed dit keer een griezelig tintje! We maken en eten een lekker heksensoepje, gaan knutselen en sluiten buiten af met een spannende speurtocht. Natuurlijk trek je hiervoor je meest griezelige, gekke of grappige outfit aan. We nodigen jou, je vriendjes en vriendinnetjes van harte uit om deel te nemen aan deze gezellige, gratis middag! We maken het natuurlijk niet te griezelig of spannend zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.

Jong en oud
Alle activiteiten doen we samen met de bewoners van De Merwelanden. De organisatie zorgt voor voldoende begeleiding. Ouders en/of verzorgers hoeven daarom niet mee.

Doe ook mee!
Om zeker te zijn van je plekje, vragen we je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar Kirsten: k.hendriks@dordrecht.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis, maar er is beperkt plaats. Wees er dus snel bij!

De activiteiten vinden plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Zorgcentrum De Merwelanden, Haringvlietstraat 515. Dit is zowel met de fiets als auto goed te bereiken, er is parkeergelegenheid bij het zorgcentrum. Alle informatie over het programma is te vinden op de webiste van Weizigt en op de Facebookpagina Groen doet goed Dordrecht.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Grande finale DordtYart

DORDRECHT – Na acht jaar werken en experimenteren verdwijnt DordtYart uit de Biesboschhal op de Staart. Daarom is het motto voor dit laatste seizoen, de ‘grande finale’: verschijnen/verdwijnen.

Actueel

Jumbo’s serveren Koningsontbijt voor twintig scholen

DORDRECHT – Maar liefst twintig scholen krijgen op vrijdagochtend 12 april het Koningsontbijt aangeboden door de Jumbo’s in Dordrecht. Voordat de kinderen aan het sportieve gedeelte van de Koningspelen beginnen, kunnen ze genieten van een ontbijt dat voldoende energie geeft voor een dag vol sport en spel.

Actueel

Feest bij De Merwelanden

DORDRECHT – Woon- en zorgcentrum De Merwelanden bestaat op 13 april 45 jaar. Dit gaat groots gevierd worden met een jubileumfestival, een gezellig festival met een braderie met leuke kraampjes, foodtrucks en veel muziek. In de ochtend organiseert De Merwelanden een kinderdisco met DJ Chris en komt Jeroen’s Jeugdshow langs met veel leuke spelletjes, zoals ‘Herken de Hit’. In de middag zijn er optredens van Ronnie Tober, Willeke d’Estell, Randy Derkhof en Harold Verwoert. Het Jubileumfestival wordt afgesloten met een 70’s Party met DJ Paul. Het festival wordt gehouden op zaterdag 13 april van 11.00 tot 21.00 uur op het parkeerterrein bij De Merwelanden, Haringvlietstraat 515. Iedereen is welkom.