Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Volière open op woensdag

De Volière, het Clubgebouw van de vogelvereniging, is te vinden in de Adj. H.P. Kosterstraat 5, op de Staart. Het gebouw is gereed. Vanaf heden is het clubgebouw elke woensdag open voor alle buurtbewoners, om gezamenlijk leuke dingen te doen. 

Wat dit voor dingen zijn? Dat mogen de bezoekers zelf aangeven. Het doel is om iedereen in de buurt een thuis voor gezelligheid te bieden. Er heel veel mogelijk. Laat maar horen!  Gezelligheid staat voorop en voor de kinderen is er in de middag ook altijd wat te doen.  Bovendien zijn ook producten van het “Het Aardappelpakhuis” te verkrijgen.

Buurt BBQ

Op zaterdag 16 juni is er een buurt BBQ. Opgeven via kan bij Dirk, 06-39 77 98 80 of mail naar d.vannoort002@gmail.com.

Staat het bord op de stoep, kom dan gerust binnen!

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe speeltuin in de Merwelanden

DORDRECHT – De oude speeltoestellen bij zwemplas De Merwedelanden zijn recent weggehaald. Er is inmiddels een nieuwe glijbaan en een nieuwe kabelbaan geplaatst. Nu nog even wachten op lekker buitenspeelweer…

Actueel

Vier verstekelingen in vrachtwagen op Kerkeplaat

DORDRECHT – In het laadruim van een vrachtwagen die op de Kerkeplaat stond, hebben agenten vrijdag vier verstekelingen aangetroffen. Ze zijn overgedragen aan de AVIM (Vreemdelingenpolitie).

Actueel

Nog aangenamer verblijven in ‘de huiskamer van de Biesbosch’

DORDRECHT – ‘Welkom in de huiskamer van de Biesbosch’. Dat hangt bij entree van Stayokay Dordrecht. Het hostel is begin dit jaar drie maanden dicht gegaan voor een grondige metamorfose. “We keken al langer uit naar deze verbouwing, nu zijn we weer helemaal up to date!”, zoals manager Marco Verdouw het omschrijft. “Wat we overeind hebben gehouden is het huiskamergevoel. Je komt hier namelijk niet alleen om te slapen, maar ook om de omgeving te ontdekken, een leuk feestje te vieren of om te vergaderen in een mooie omgeving. Wij bieden een mooie beleving, voor een betaalbaar tarief.”