Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Volière open op woensdag

De Volière, het Clubgebouw van de vogelvereniging, is te vinden in de Adj. H.P. Kosterstraat 5, op de Staart. Het gebouw is gereed. Vanaf heden is het clubgebouw elke woensdag open voor alle buurtbewoners, om gezamenlijk leuke dingen te doen. 

Wat dit voor dingen zijn? Dat mogen de bezoekers zelf aangeven. Het doel is om iedereen in de buurt een thuis voor gezelligheid te bieden. Er heel veel mogelijk. Laat maar horen!  Gezelligheid staat voorop en voor de kinderen is er in de middag ook altijd wat te doen.  Bovendien zijn ook producten van het “Het Aardappelpakhuis” te verkrijgen.

Buurt BBQ

Op zaterdag 16 juni is er een buurt BBQ. Opgeven via kan bij Dirk, 06-39 77 98 80 of mail naar d.vannoort002@gmail.com.

Staat het bord op de stoep, kom dan gerust binnen!

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Een half uur vast in papierpers

DORDRECHT – Bij Peute Recycling op de Veerplaat in Dordrecht heeft donderdagavond een persoon een half uur lang bekneld gezeten in een papierpersmachine. De brandweer kwam ter plaatse om hem of haar te bevrijden. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Actueel

Jumbo op de Staart compleet vernieuwd

DORDRECHT – De Jumbo-supermarkt aan de Merwedestraat in Dordrecht krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een zeer gevarieerd assortiment, zoals ter plekke bereide pizza’s of sushi. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sluit op zaterdag 12 januari om 18.00 haar deuren. Vanaf woensdag 30 januari kunnen inwoners van Dordrecht en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo.

Actueel

VIDEO: Frisse Nieuwjaarsduik

DORDRECHT – Rond de tweehonderd dappere duikers begonnen 2019 gisteren met een koude duik in de zwemplas in De Merwelanden. NatuurlijkSportief en Nieuwjaarsduik Dordrecht tekenden weer voor de organisatie van de Dordtse Nieuwjaarsduik.