Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Staartenaar nr. 4, september 2019

Zavin vernietigt duizenden kilo’s . . . . .

In deze editie leest u meer over de volgende onderwerpen: Zavin vernietigt duizenden kilo’s eikenprocessierups, PvdA-delegatie bij Chemours, Nieuw informatiebord bij Huis te Merwede, Buurtbemiddeling, en nog veel meer. . . . . .  Heeft u deze krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Energiesnoeier steunt Youth for Christ Dordrecht

DORDRECHT – De Energiesnoeier, gevestigd aan de Stationsweg 41 in Zwijndrecht, is een mooie actie gestart.  Een derde van de omzet die via energiesnoeier.nl/yfc binnenkomt gaat naar Youth for Christ Dordrecht.

Actueel

Vogels verbinden Staart met Biesbosch

DORDRECHT – Beeldend kunstenaar Dieke Venema (29) gaat aan de slag met het realiseren van haar idee ‘Rond, Rood, Staart’. De selectiecommissie koos haar ontwerp voor een op de Biesbosch geïnspireerd kunstwerk. Het uitgangspunt van het kunstwerk is dat de Baanhoekweg de oprijlaan wordt naar de Biesbosch. Een verrassende route die verandert met de seizoenen: luchtig, maar wel één geheel.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – ‘Het was donderdag echt een mooie zonsondergang’, schrijft Femke Verhagen bij deze foto, die zij maakte van de kraanbaan op Stadswerven. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!