Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Staartenaar nr. 2, april 2020

FNV daagt DuPont voor de rechter 

In deze editie wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: In quarantaine, maar niet vergeten, De Wijkhopper komt naar de Staart, Hulp en steunbetuigingen voor bewoners en personeel van WZC De Merwelanden, We gaan op berenjacht en nog veel meer. . . .  Heeft u deze editie gemist of wilt u nog eens iets nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Drie gewonden bij aanrijding op Prins Hendrikbrug

DORDRECHT – Rond half drie werden er meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeluk op de Wantijbrug en tegelijkertijd voor een ongeluk met letsel en mogelijk een beknelling op de Prins Hendrikbrug. De eerste melding bleek niet te kloppen. De tweede wel. Op de brug nar de Staart was had een forse aanrijding plaatsgevonden, waarbij drie gewonden vielen.

Actueel

Man gewond bij steekpartij op de Staart

DORDRECHT – Bij een steekpartij in een portiek aan de Jekerstraat op de Staart is vrijdag vroeg in de middag een man gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van steekpartij was en hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Actueel

Energiesnoeier steunt Youth for Christ Dordrecht

DORDRECHT – De Energiesnoeier, gevestigd aan de Stationsweg 41 in Zwijndrecht, is een mooie actie gestart.  Een derde van de omzet die via energiesnoeier.nl/yfc binnenkomt gaat naar Youth for Christ Dordrecht.