Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Jumbo Merwedestraat voert een uitbreiding uit op het thuisbezorgen

Klant kan nu de gehele dag door bezorgd worden vanuit de Merwedestraat via www.jumbo.com

Jumbo Merwedestraat is enkele weken geleden gestart met een grote uitbreiding op het thuisbezorgen van boodschappen in de gehele regio Dordrecht. Consumenten en bedrijven kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet. Vervolgens bezorgen medewerkers van de Jumbo Merwedestraat de boodschappen bij de klanten, desgewenst tot in de keuken. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij het Pick Up Point in de winkel.

Vertrouwd gezicht

De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel naar locaties in en rondom heel Dordrecht. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Hoondert legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”

Thuisbezorgen

Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit drie tijdsvakken van drie uur, in de ochtend, in de middag en in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling op de website kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat.
www.jumbo.com

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Yulius verlaat Kasperspad en Overkampweg

DORDRECHT – Zorginstelling Yulius sluit de komende jaren haar zorgvoorzieningen aan het Kasperspad en de Overkampweg. Volgens de instelling kan steeds meer psychiatrische zorg thuis of in de directe omgeving worden gegeven. De ggz-teams in de wijk worden daarom uitgebreid. De opname van mensen met ernstige psychiatrische klachten uit de regio wordt geconcentreerd in Sliedrecht en Barendrecht. De vrijkomende gebouwen in Dordrecht maken plaats voor woningbouw. Omdat het college van B&W voorziet dat de ontwikkeling aan het Kasperspad bijdraagt aan een beter leefklimaat in de buurt, wil het een financiële bijdrage leveren aan de plannen van Yulius.

Actueel

GroenLinks Dordrecht pleit voor terugkeer Culturele Raad

DORDRECHT – Deze week is het vijftig jaar geleden dat in Dordrecht de eerste gemeentelijke Culturele Raad van Nederland werd opgericht. Een mooi moment om dit platform voor bewoners en professionals uit de kunst- en cultuursector, dat in 1983 werd opgeheven, nieuw leven in te blazen, vindt GroenLinks in Dordrecht. En hoog nodig ook, zegt lijsttrekker Kitty Kruger. Lees waarom in de woensdageditie van Dordt Centraal.

Actueel

Goede ideeën voor Ode aan Synode

Welke Dordtse vereniging, organisatie of onderneming organiseert hét evenement over identiteit, gastvrijheid of taal? Deze week is de laatste mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor Ode aan Synode.