Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Jumbo Merwedestraat voert een uitbreiding uit op het thuisbezorgen

Klant kan nu de gehele dag door bezorgd worden vanuit de Merwedestraat via www.jumbo.com

Jumbo Merwedestraat is enkele weken geleden gestart met een grote uitbreiding op het thuisbezorgen van boodschappen in de gehele regio Dordrecht. Consumenten en bedrijven kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet. Vervolgens bezorgen medewerkers van de Jumbo Merwedestraat de boodschappen bij de klanten, desgewenst tot in de keuken. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij het Pick Up Point in de winkel.

Vertrouwd gezicht

De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel naar locaties in en rondom heel Dordrecht. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Hoondert legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”

Thuisbezorgen

Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit drie tijdsvakken van drie uur, in de ochtend, in de middag en in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling op de website kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat.
www.jumbo.com

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …

Cultuur

Duits-Nederlandse expositie

Onder de titel Freundschaften is werk van Nederlandse en Duitse kunstenaars dit weekend te zien aan de Wijnstraat 150.

Actueel

Kakofonieband De Rammen wint Brabants concours

DORDRECHT – De Dordtse Kakofonieband De Rammen schreef zaterdag het Toeterfeest in het Brabantse Langeweg op zijn naam en wist alle beschikbare prijzen (muzikaal, presentatie en algemeen winnaar) in de wacht te slepen. Aan het festival namen achttien bands deel uit het hele land. Zij traden in twee verschillende zalen op onder het toeziend oog van een vakkundige jury.