Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

BSO-campingweek opnieuw hoogtepunt van de zomervakantie

BSO-campingweek opnieuw hoogtepunt van de zomervakantie Net als vorig jaar hebben COKD Kinderopvang en Kinderopvang BijDeKids de zomervakantie afgesloten met een sportieve campingweek.

Na het succes van vorig jaar kon een herhaling niet uitblijven. De BSO-legertent is opnieuw opgezet op Camping Stayokay in De Biesbosch. Spelen in de natuur, bootcamp, op pad met de boswachter en kanoën. Zomaar een greep uit de sportieve activiteiten die de kinderen van de buitenschoolse opvang te wachten stonden. De afsluitende week van de zomervakantie was volgens de kinderen van COKD Kinderopvang en Kinderopvang BijDeKids “supercool!”

 Alle kinderen van BSO-locaties uit Dordrecht, Papendrecht en de Hoeksche Waard vanaf vier jaar zijn minimaal twee keer naar de camping geweest. Levend stratego, het grote chaosspel, speurtochten en nog veel meer leuke, gekke, verrassende kampspellen. Van een heerlijke barbecue tot kanovaren. Op drie avonden waren ook de ouders van harte welkom om mee te doen met de activiteiten. Voor hen een geweldige kans om de sfeer te proeven van de campingweek. Want de kinderen raakten er niet over uitgepraat.

 Over COKD Kinderopvang

COKD Kinderopvang is met zo’n 100 medewerkers op 10 locaties één van de grootste non-profit kinderopvangorganisaties in Dordrecht en de Hoeksche Waard. COKD biedt hoogwaardige dag- en buitenschoolse kinderopvang en is in daarin toonaangevend in Dordrecht en de Hoeksche Waard. COKD biedt, samen met ouders en partners, een verantwoord opvoedingsmilieu waarbij het kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Het is van groot belang dat kinderen een veilige, vertrouwde, uitnodigende, zorgzame omgeving en structuur aangeboden krijgen.

Over Kinderopvang BijDeKids

BijDeKids heeft veel aandacht voor sport en bewegen, de natuur en gezonde voeding. Door opvang bij Kinderopvang BijDeKids leert een kind zelf ontdekken wat zijn of haar kracht is. Door deel uit te maken van een groep leren kinderen de wereld te ontdekken, een stem te hebben. Spelenderwijs de echte wereld ontmoeten en een goede aansluiting met het onderwijs. Wij combineren onze passie voor kinderopvang met onze passie voor sport en bewegen. En gezonde voeding. Dát vinden wij goede kinderopvang.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …

Cultuur

Duits-Nederlandse expositie

Onder de titel Freundschaften is werk van Nederlandse en Duitse kunstenaars dit weekend te zien aan de Wijnstraat 150.

Actueel

Kakofonieband De Rammen wint Brabants concours

DORDRECHT – De Dordtse Kakofonieband De Rammen schreef zaterdag het Toeterfeest in het Brabantse Langeweg op zijn naam en wist alle beschikbare prijzen (muzikaal, presentatie en algemeen winnaar) in de wacht te slepen. Aan het festival namen achttien bands deel uit het hele land. Zij traden in twee verschillende zalen op onder het toeziend oog van een vakkundige jury.